Selge domenenavn

DomenerSelges.no tilbyr kjøp og salg av gode domenenavn (både .no og andre TLDer). Vi er antageligvis Norges største markedsplass for kjøp og salg av domenenavn. Pris for annonsering er fra kun kr. 99,- pr. domenenavn for inntil 1 år (eller salg). Vi tar ikke noe ekstra provisjon ved salg! Vi oversender alle henvendelser vedr. dine domener direkte til din epost og dere (kjøper og selger) avtaler pris og handel direkte! Enkelt og greit!

Har du noen gode domener du ønsker å selge, så legg dem ut hos oss:

 • Priser (eks.mva)  pr. domenenavn for annonsering inntil 1 år (365 dager):
  1-3 domenenavn = kr. 499,- pr. stk
  4-6 domenenavn = kr. 399,- pr. stk
  7-14 domenenavn = kr. 299,- pr. stk
  15-19 domenenavn = kr. 229,- pr. stk
  20-25 domenenavn = kr. 199,- pr. stk
  Valgfritt:
  Fornyelse av annonsering av domenenavn (etter 1 år): kun kr. 99,- pr. stk (uansett antall)


VIKTIG INFO VED ANNONSERING
Prisen ovenfor inkluderer alle kostnader for annonsering på DomenerSelges.no, dvs. annonsering inntil 365 dager (1 år) eller til domenet er solgt før dette. Vi er behjelpelig med bilde og tekst til annonsen hvis ønskelig uten tillegg. Du betaler INGEN  provisjon av evt. salg, men beholder hele salgssummen selv. Tidligere avtaler før 1/11-22 opprettholdes etter avtale gjort. Du som annonsør må være over 18 år og stå som eier av domenenavnet. Din annonse må ikke inneholde domener, tekst eller bilder som du vet har beskyttet varemerke eller er copyrighted. Dette står du som selger og eier ansvarlig for å sjekke og vite før annonsering hos oss.

Evt. konflikter vedr. domener som annonseres er det kun eier av domenet som står ansvarlig for ovenfor evt. kjøper, ikke oss i DomenerSelges.no/Unidesign. Betaling for annonsering returneres ikke, men du kan be om at annonser stoppes før tiden. DomenerSelges.no tar ingen garanti for at at domenenavn ikke selges, men vi garanterer annonsering som avtalt. Annonser legges ut straks innbetaling er registrert iht. avtale.

Ditt domene blir annonsert for inntil 1 år av gangen. Ditt domene fjernes automatisk etter 1 år eller hvis det blir solgt innen denne fristen. Ønsker du å annonsere videre, så ta kontakt før utløp. Vi tilbyr vi nå en spesialpris på kun kr. 99,- pr. domene. Vi garanterer selvfølgelig ikke salg, men det eneste du evt. har å tape er annonseprisen (199-499,- pr. domene) for ett helt år. Prisene er i NOK og mva. tilkommer prisene.

VÅRE PRISKATEGORIER FOR SALG/ANNONSERING:
Alle domener skal være annonsert med en av følgende priser (eks.mva):
Kategori A: kr. 4.900,-
Kategori B: kr. 9.900,-
Kategori C: kr. 24.900,-
Kategori D: kr. 49.900,-
Kategori E: kr. 99.900,-
Kategori F: kr. 249.900,-
Kun i spesielle tilfeller kan andre priser avtales og annonseres.

Kontakt oss her for å selge dine domenenavn

PayPal