Selge domenenavn

DomenerSelges.no tilbyr kjøp og salg av gode domenenavn (både .no og andre TLDer). Vi er antageligvis Norges største markedsplass for kjøp og salg av domenenavn. Pris for annonsering er fra kun kr. 99,- pr. domenenavn for inntil 1 år (eller salg). OBS! Vi tar ikke lenger noe ekstra provisjon ved salg! Vi oversender nå alle henvendelser vedr. dine domener direkte til din epost og dere avtaler pris og handel direkte! Enkelt og greit!

Har du noen gode domener du ønsker å selge, så legg dem ut hos oss:

 • Priser (eks.mva)  pr. domenenavn for annonsering inntil 1 år (365 dager):
  1-3 domenenavn = kr. 499,- pr. stk
  4-6 domenenavn = kr. 399,- pr. stk
  7-14 domenenavn = kr. 299,- pr. stk
  15-19 domenenavn = kr. 229,- pr. stk
  20-25 domenenavn = kr. 199,- pr. stk
  Valgfritt:
  Fornyelse av annonsering av domenenavn (etter 1 år): kun kr. 99,- pr. stk (uansett antall)


*NYHET FRA OG MED 01.11.2022: Etter tilbakemeldinger har vi sluttet med å ta provisjon av ditt evt. salg. Du betaler nå kun en litt høyere engangsavgift for annonsering (se ovenfor) og INGEN provisjon ved evt. salg. Tidligere avtaler før 1/11-22 opprettholdes etter avtale gjort.

Ditt domene blir annonsert for inntil 1 år av gangen. Ditt domene fjernes automatisk etter 1 år eller hvis det blir solgt innen denne fristen. Ønsker du å annonsere videre, så ta kontakt før utløp. Vi tilbyr vi nå en spesialpris på kun kr. 99,- pr. domene. Vi garanterer selvfølgelig ikke salg, men det eneste du evt. har å tape er annonseprisen (199-499,- pr. domene) for ett helt år.
Prisene er i NOK og mva. tilkommer prisene.

Kontakt oss her for å selge dine domenenavn

PayPal