Ikke sitt på gjerdet – domener er i skuddet!

Det har vært en gledelig stor økning av henvendelser vedr. kjøp av domener, nå rett etter påskeferien. Bare de siste to dagene, har vi hatt flere henvendelser, og vi har hatt en stabil og god økning av besøkende på vår webside. Dette har resultert i 3 helt nye kunder og salg av 8 domenenavn – alt på kun 2 dager!
Følgende domener er nå solgt de siste dagene:

HusLån.no
RasktLån.no
Biler.info
Yachter.no
BilGuide.no
BåtGuide.no
DineLån.no
MineLån.no

Har du ett eller flere domener du er interessert i, på http://DomenerSelges.no, anbefaler vi deg å slå til nå! Plutselig er drømmedomenet ditt solgt, så ikke sitt på gjerdet å vent til det er for seint. Er det noe du konkret lurer på vedr. pris eller kjøp, så ta gjerne kontakt på post@domenerselges.no på forhånd.

Skriv en kommentar

PayPal