Velkommen til DomenerSelges.no!

Da var vi igang med vår nye webtjeneste. DomenerSelges.no er nettstedet for deg som ønsker å sikre deg gode norske og utenlandske domenenavn. Vi har alltid mellom 250 og 500 domenenavn listet for salg!

Det som gjør denne tjenesten bedre enn andre, er at du enkelt kan søke opp ønskede domenenavn, enten via vår søkefunksjon eller via vår kategorifunksjon. Når du har funnet domenet du ønsker, klikk helt enkelt på “Buy Now!”-knappen og kjøp domenet. Betalt enten via PayPal (brukt av millioner av mennesker over hele verden) eller via kredittkort (Visa, Mastercard, American Express eller Discover). For de som ønsker faktura på sitt kjøp, tilbyr vi også dette mot et tilleggsgebyr på kr. 65,- (14 dagers betalingsfrist).

Et godt domenenavn er alfa og omega for å lykkes på internett i dag. Sikre deg ditt drømmedomenet nå og start ditt neste prosjekt, før andre får kloa i domenet du ønsker deg! Velkommen som kunde hos oss!

PayPal