Selge domenenavn

DomenerSelges.no tilbyr kjøp og salg av gode domenenavn (både .no og andre TLDer). Vi er antageligvis Norges største markedsplass for kjøp og salg av domenenavn. Pris for annonsering er fra kun kr. 99,- pr. domenenavn. Har du noen domener du ønsker å selge, så legg dem ut hos oss:

  • Priser (eks.mva):
    1-4 domenenavn = kr. 299,- pr. stk
    5-9 domenenavn = kr. 199,- pr. stk
    10+ domenenavn = kr. 99,- pr. stk

 

  • Ved evt. salg av ditt domene tar vi i tillegg 10% provisjon pr. domenenavn. Vi er da din broker gjennom hele prosessen. Kjøper er garantert å få sitt domenenavn, og selger er garantert å få inn pengene. Vi sørger for en 100% trygg betaling mellom kjøper og selger.

 

Kjøper bestiller et domene og betaler enten automatisk via PayPal/Kredittkort, evt. via faktura pr. 10 dager (gebyr kr. 95,- eks.mva tilkommer). Når vi har fått betalt av kjøper, ber vi selger om å starte overføringen av domenenavnet til kjøperen. Når vi så har fått bekreftet at flyttingen er gjennomført av kjøper, utbetales betalingen (minus 10% provisjon til oss) direkte til selger.

Ditt domene blir annonsert for inntil 1 år av gangen. Ditt domene fjernes automatisk etter 1 år eller hvis det blir solgt innen denne fristen. Vi garanterer selvfølgelig ikke salg, men det eneste du evt. har å tape er annonseprisen (99-299,- pr. domene). Vi tar kontakt direkte med selgerne og hjelper deg å tilpasse ditt domene best mulig, slik at sjansene er best mulig for et salg. Prisene er i NOK og mva. tilkommer prisene.

Kontakt oss her for å selge dine domenenavn

Tips andre om dette domenenavnet
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
PayPal