Kontakt oss

DomenerSelges.no er en webportal som driftes av Unidesign.no. Du kan lese mer om oss på Brønnøysundregistrene. Vi har i samarbeid med to andre selskaper kjøpt og solgt domener helt siden 1999. Vi garanterer deg en seriøs og rask domenehandel, og vi har opp gjennom årene mange svært fornøyde kunder.

Stor sommerkampanje nå fram til 30. august 2017: Opp til 60% rabatt!! Vi har alltid mer enn 300+ kvalitetsdomener fra kun kr. 2.495,- og oppover til kun kr. 49.995,- eks.mva. Nå fram til 30. august reduserer vi prisene med mer enn 50 prosent på de flerste domener! Nye priser fra kun kr. 1999,- og opp til kun kr. 19.999,- eks.mva for våre aller beste domener!
Husk førstemann til mølla – så vær rask hvis du vil sikre deg noen gode og rimelige domener nå!

Vi tilbyr betaling via Paypal, som er verdens mest brukte betalingstjeneste – her kan du også betale sikkert med kredittkort, for raskest overføring av domene. Trenger du en fakturakopi i ettertid, så ta bare kontakt. Et annet alternativ er faktura pr. 10 dager (+ gebyr kr. 75,-). Alle priser er eks.mva og i NOK. Domenet du kjøper, blir overført straks betaling er registrert. Du vil motta informasjon om hvordan overføring skjer raskest. Vi tar forbehold om at det kan forekomme feil i priser/tekst. Når et domene er overført ny eier, er ikke vi lenger ansvarlig for domenet, og ny eier er ansvarlig for alt rundt domenet sitt.

Sikre deg ditt drømmedomene idag – før andre tar det!

Kontakt oss gjerne:
DomenerSelges.no
c/o Unidesign
PB 20
3054 Krokstadelva

www.domenerselges.no
post@domenerselges.no

Tlf. 90 80 40 50

PayPal